16/7/10

Ληστεύουν οτι κινείται


Στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών, οδός Κύπρου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε εταιρεία με είδη καθαρισμού και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.
Στη Νέα Ιωνία, οδός Σμύρνης 85, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 24 €, το κινητό του τηλέφωνο και προσωπικά του έγγραφα. Δράστες αναζητούνται.
Στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Ανθέων και Ακρωτηρίου, συνελήφθη αλλοδαπός, γιατί νωρίτερα με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από (2) αλλοδαπές γυναίκες τις τσάντες τους.
Στους Θρακομακεδόνες, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία και με απειλές κατά του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το Ι.Χ.Ε. αυτ-το του, με το οποίο και διέφυγαν. Δράστες αναζητούνται.
Στην Ομόνοια, οδός Αγίου Κωνσταντίνου 28, (5) άγνωστοι αλλοδαποί δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από (2) αλλοδαπούς μία χρυσή αλυσίδα λαιμού και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα - αντικείμενα. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, οδός Ακταίου 10, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπό τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα και χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται