14/7/10

Αρνήθηκαν έλενχο και χτύπησαν αστυνομικούς

Συνελήφθησαν, την 04.30 ώρα της 13-7-2010, στο Δ.Δ Περάματος του Δήμου Γεροποτάμου, από άνδρες του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου, με την συνδρομή Αστυνομικών του Τ.Α και Α.Τ Περάματος, ανωτέρω ημεδαποί ηλικίας, 20 και 23 ετών αντίστοιχα, για Αντίσταση εξύβριση και σωματικές βλάβες, σε βάρος Ειδικών Φρουρών.
Ανωτέρω Άνδρες του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου, ενεργώντας περιπολία στα πλαίσια της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας του Δ.Δ Περάματος, εντόπισαν Ι.Χ.Φ όχημα ιδιοκτησίας ανωτέρω δραστών, σταθμευμένο στο μέσον της κεντρικής οδού της πόλης του Περάματος.
Κατά την διάρκεια ελέγχου ανωτέρω δραστών και Ι.Χ.Ε οχήματος, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς και Ειδικούς Φρουρούς, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους με ακατονόμαστες φράσεις, προκαλώντας τους παράλληλα ελαφρές σωματικές βλάβες.
Ανωτέρω δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν με την συνδρομή Αστυνομικών του Α.Τ και Τ.Α Περάματος και με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν σήμερα, στον κον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.