17/7/10

Δελτίο ληστείων...

Στην Πεύκη, συμβολή των οδών Ν. Καζαντζάκη και Απόλλωνος άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από αλλοδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό πόσο και προσωπικά της έγγραφα. Δράστης αναζητείται.
Στα Καμίνια, άγνωστος δράστης που επέβαινε σε δίκυκλη μοτ-τα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα ημεδαπής. Παθούσα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα έπεσε στο οδόστρωμα, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Αβέρωφ (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στη Ν. Σμύρνη, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από υπάλληλο περιπτέρου, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Αθήνα, άγνωστος δράστης εισήλθε στην οικία αλλοδαπής και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμή χρηματικό ποσό. Δράστης αναζητείται.
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Μηθύμνης και Ιεροσολύμων, συνελήφθη αλλοδαπός, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από πεζό αλλοδαπό, το κινητό του τηλέφωνο.
Στο Κορωπί, 2ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από φύλακα γαλακτοβιομηχανίας, άγνωστο χρηματικό ποσό σε κέρματα. Δράστες διέφυγαν με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητούνται.
Στη Νίκαια, οδός Μυκηνών 1, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 40€.
Στη Βούλα, οδός Καλαβρύτων 33, (3) άγνωστοι αλλοδαποί δράστες, αφού διέρρηξαν οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθαν σε αυτήν, με την απειλή μαχαιριών τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν με τα χέρια τους σε διάφορα σημεία του σώματός του και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100.000€. Παθών μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.