1/6/10

Σοκ!!!Αγοράκι ξεψύχησε στο αυτοκίνητο απο την ζέστη

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Πατέρας στη Λάρνακα, ξέχασε στο αυτοκίνητο το 5 χρονών αγοράκι του για εννιά ώρες με αποτέλεσμα αυτό να ξεψυχήσει απο τη ζέστη.Η υπόθεση προκαλεί οργή σε όλη την κοινωνία, αφού στο μεταξύ ο πατέρας ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα έχει και άλλο παιδί. Ο πατέρας, αντί να μεταφέρει το παιδί στο σχολείο, το ξέχασε και το μετέφερε μαζί του στην ιδιωτική κλινική όπου δουλεύει μετά απο τηλεφώνημα για επείγον περιστατικό πριν τις οκτώ το πρωί. Αμέσως πήγε στο νοσοκομεί, κλείδωσε το αυτοκίνητο, κατέβασε λίγο τα παράθυρα θεωρόντας ότι θα επιστρέψει σύντομα, και ανέβηκε στην κλινική όπου άρχισε τις εγχειρήσεις.
Μετά από εννιά ώρες όταν η μητέρα του πήγε να παραλάβει το παιδάκι από το νηπιαγωγείο την ενημέρωσαν ότι δεν πήγε σήμερα στο νηπιαγωγείο. Αμέσως επικοινώνησε με τον πατέρα ο οποίος έστειλε την αναισθησιολόγο λέγοντας της ότι ξέχασε το παιδάκι στο αυτοκίνητο ενώ συνέχισε να χειρουργεί. Η αναισθησιολόγος είδε το παιδάκι αναίσθητο στο κάθισμά του, με τη τσάντα του δίπλα. Ο θάνατός του προήλθε πιθανόν απο θερμοπληξία ή ασφυξία, ενώ αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου.
To όχημα βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στάθμευσης απο όπου περνούν συνέχεια περαστικοί, όμως τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου δεν επέτρεψαν σε κανένα να αντιληφθεί ότι το παιδί βρισκόταν μέσα.
πηγή: