22/6/10

2 συλλήψεις στα Χανιά για βιασμούς

«Σύλληψη 33χρονου ημεδαπού για βιασμό αλλοδαπής»
Συνελήφθη χθες, μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών, για βιασμό 22χρονης αλλοδαπής πολίτη Νορβηγίας.
Ειδικότερα
Πρωινές ώρες, χθες, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, η ανωτέρω παθούσα ότι εξερχόμενη από μπάρ της περιοχής Πλατανιά, όπου διασκέδαζε ,επιβιβάστηκε με την θέλησή της σε δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε άγνωστος άνδρας για να κάνουν μία βόλτα.
Εκείνος όμως την οδήγησε σε άγνωστη οικία και με την χρήση σωματικής βίας εξανάγκασε αυτή σε εξώγαμη κατά φύση και παρά φύση συνουσία.
Από την αστυνομική έρευνα και προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν, προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 33χρονος ημεδαπός , ο οποίος αφού αναγνωρίσθηκε με βεβαιότητα από παθούσα συνελήφθη.
Ο Συλληφθείς μεσημβρινές ώρες σήμερα θα οδηγηθεί στον Κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Χανίων.
«Σύλληψη 35χρονου Αλλοδαπού για βιασμό αλλοδαπής»
Συνελήφθη χθες, απογευματινές ώρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ένας αλλοδαπός, Υπήκοος Συρίας, ηλικίας 35 ετών για βιασμό αλλοδαπής ηλικίας 21ετών, υπηκόου Πολωνίας.
Ειδικότερα
Πρωινές ώρες, χθες, η ανωτέρω παθούσα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων ότι, ευρισκόμενη στην οικία άγνωστου αλλοδαπού άνδρα, μετά από πρόσκλησή του για να γευματίσουν, αυτός την εξανάγκασε με χρήση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία .
Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης, είναι ένας 35χρονος αλλοδαπός, Υπήκοος Συρίας, ο οποίος αφού αναγνωρίσθηκε με βεβαιότητα από παθούσα συνελήφθη.
Ο Συλληφθείς μεσημβρινές ώρες σήμερα θα οδηγηθεί στον Κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Χανίων.