29/5/10

Γεμάτο το δελτίο απο συλήψεις για ναρκωτικά




1. Πρωινές ώρες της 27-05-2010, στη Ν. Πέραμο Αττικής, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδν-ση Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2.990- γραμμ.
· Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
· Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας και σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντοπίσθηκε ο ανωτέρω Αλβανός στη Ν. Πέραμο να κατέχει εντός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου του, την ανωτέρω κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
2. Απογευματινές ώρες της 27-05-2010, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδν-ση Δίωξης Ναρκωτικών, στην Αθήνα , συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και ένας (1) ημεδαπός διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.170- γραμμ.
· Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα με τέσσερα (4) φυσίγγια
· Το χρηματικό ποσό των -480- €
· Ένας (1) επιτραπέζιος ζυγός ακριβείας
· Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
· Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτ/το
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
3. Απογευματινές ώρες της 28/5/2010, στο Λιμάνι του Πειραιά κα στα Κ. Πατήσια, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδν-ση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 41 ετών και μία (1) αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 37 ετών, υπήκοοι Αλβανίας, μέλη οργανωμένου κυκλώματος, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης, καθώς επίσης για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες καθώς και την χρησιμοποιούμενη ως εργαστήριο νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών, οικία, και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους και εντός του εργαστηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -13.664- γραμμ.
· Ηρωίνη βάρους -4.140- γραμμ.
· Κοκαΐνη βάρους -2,5- γραμμ.
· Χρηματικό ποσό -4.555- ευρώ.
· Έξι (6) κινητά τηλέφωνα.
· Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
· Ένα (1) πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.
· Εξοπλισμό νόθευσης και επανατυποποίησης ναρκωτικών (υδραυλική πρέσα, σιδερένιες μεταλλικές πλάκες, ηλεκτρικοί αναδευτήρες κ.λ.π.)
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
4 . Πρωινές ώρες της 28/5/2010, στην Αθήνα και στον Πειραιά από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδν-ση Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν, τρείς (3) αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33, 35 και 40 ετών, μέλη οργανωμένου κυκλώματος, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. , εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Ηρωίνη βάρους -450- γραμμ.
· Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.170- γραμμ.
· Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα με τέσσερα (4) φυσίγγια.
· Χρηματικό ποσό -480- ευρώ.
· Ένας (1) επιτραπέζιος ζυγός ακριβείας.
· Έξι (6) κινητά τηλέφωνα.
· Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
5. Απογευματινές ώρες της 28-05-2010, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού και του Τ.Α. Εξαρχείων, στην Αθήνα και στη Μεταμόρφωση, συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και ένας (1) ημεδαπός διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2.300- γραμμ.
· Κοκαΐνη βάρους -30,5- γραμμ.
· Χρηματικό ποσό -16.500- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.