29/4/10

Πιάστηκε μπουκαδόρος με πλούσια δράση

Χθες (28-04-2010) προσήχθη στην Υ.Α. ΡΟΔΟΥ 28χρονος ημεδαπός κάτοικος Ρόδου, ως ύποπτος διάπραξης αξιόποινων πράξεων και κατά την διενεργηθείσα έρευνα και προανάκριση ο ανωτέρω ομολόγησε τις κατωτέρω πράξεις:
Την 11-03-2010 εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο εντός της οικίας ημεδαπού κατοίκου Ρόδου και αφαίρεσε δύο (2) ρολόγια, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και ένα (1) πληκτρολόγιο Η/Υ. Επίσης με τα κλειδιά αυτοκινήτου που βρήκε εντός της οικίας αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψε και ανευρέθη την 12-03-2010.
Την 11-03-2010 αφαίρεσε στην Ρόδο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε και ανευρέθη την ίδια ημέρα από τους Αστυνομικούς και παρεδόθη στον ιδιοκτήτη.
Αρχές μηνός Μαρτίου μετέβη στην οικία ημεδαπού στην περιοχή Άνω Ηλιούπολη – Ρόδου και αφού παραβίασε την μπαλκονόπορτα εισήλθε εντός αυτής και αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα, μία (1) φωτογραφική μηχανή, ένα (1) ρολόι και το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ.
Τις βραδινές ώρες της 04-03-2010 μετέβη σε οικία στη Ρόδο και αφού εισήλθε εντός αυτής από ανασφάλιστο παράθυρο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (280) ευρώ, έναν (1) φορητό Η/Υ, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.
Τις βραδινές ώρες της 15-02-2010 μαζί με 39χρονη ημεδαπή κάτοικο Ρόδου μετέβησαν στην περιοχή Κοσκινού – Ρόδου και αφού έσπασαν το τζάμι της πόρτας του οδηγού Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ημεδαπού, ερεύνησαν αυτό πλην όμως δεν βρήκαν αντικείμενα για να αφαιρέσουν.
Την ανωτέρω ημέρα μετέβησαν σε εστιατόριο ιδιοκτησίας ημεδαπού στην περιοχή Κοσκινού – Ρόδου και αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα εισήλθαν εντός αυτού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.
Στην συνέχεια μετέβησαν σε οικία ημεδαπού στη περιοχή Αγ. Αποστόλων – Ρόδου και αφού παραβίασαν παράθυρο εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα, μία (1) βιντεοκάμερα, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα οι ανωτέρω δράστες τα πούλησαν σε τρεις (3) ημεδαπούς, μέρος των οποίων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.
Σε βάρος των ανωτέρω πέντε (5) δραστών σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων αυτοφώρου.