1/4/10

Τα Τέμπη ανοίγουν για τους εκδρομείς


  • Ανοίγουν απο σήμερα στις 12 το μεσημέρι τα Τέμπη. Ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία για τις γιορτές, μέχρι και το μεσημέρι της 12ης Απριλίου, ημερομηνία όπου θα αρχίσουν εκ νέου οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν απο τη φονική κατολίσθηση. Αναλυτικά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας εξέδωσε τα μεσάνυχτα το παρακάτω δελτίο τύπου:

  • Ανακοινώνεται ότι η κυκλοφορία στο τμήμα της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, εντός της κοιλάδας των Τεμπών, θα διεξάγεται κανονικά απο τη Μ. Πέμπτη 01-04-2010 και ώρα 12.00 έως και Δευτέρα 12-04-2010 και ώρα 12:00 μεσημβρινή, σύμφωνα με έγγραφη ενημέρωση της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και εκδοθείσα προς τούτο Απόφαση της Διευθυνσής μας. Κατά τη χρονική αυτή περίοδο η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό (Π.Α.Θ.Ε.), υπό την προϋπόθεση απαγόρευσης της στάσης και της στάθμευσης των διερχόμενων οχημάτων καθώς και της κυκλοφορίας των πεζών (πλην των εκτελούντων διατεταγμένη Υπηρεσία), από τον κόμβο Ομολίου έως τον κόμβο Ιτέας – Αμπελακίων (περιοχή παλαιού σταθμού διοδίων Τεμπών). Σε ότι αφορά στην κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων αυτή θα διεξάγεται υπό τις κείμενες διατάξεις, που αφορούν την κυκλοφορία τους, από τις Εθνικές Οδούς.


  • Από Υπηρεσία μας θα ληθφούν εμφανή μέτρα αστυνόμευσης, καθ’ όλο το μήκος της Κοιλάδας των Τεμπών, για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, μετά τη λήξη του οποίου θα ακολουθήσει νέο Δελτίο.


  • Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.